از سرتاسر اینترنت

۲ مطلب در ارديبهشت ۱۴۰۰ ثبت شده است

کارت گرافیک چیست؟

واحد پردازش گرافیکی یا به اختصار GPU که گاهی وقتها واحد پردازش بصری یا VPU نیز نامیده می‌شود در واقع وظیفه رندرینگ یا نمایش تصاویر بر روی صفحه نمایشگر در کامپیوتر ها و همچنین لپتاپ، اسمارت فون و سایر گجت‌ها را عهده دار می باشد.

قسمتهای مختلف در یک کارت گرافیک: یک کارت گرافیک پیشرفته شامل یک برد با مدار چاپی بهمراه حافظه و یک پردازنده اختصاصی است که همان GPU هست می باشد.

در واقع کارتهای گرافیک بطور قابل توجهی ، میزان و حجم عملیات مربوط به پردازنده اصلی کامپیوتر را کاهش می دهند. و این کمک شایانی به عملکرد کلی سیستم و افزایش سرعت در کامپیوتر های امروزی می شوند.

در واقع تاثیر گذار ترین قسمت در عملکرد کلی یک گارت گرافیک تراشه مرگزی آن یا GPU می باشد.

دو شرکت عمده و بزرگ AMD و nVIDIA  وظیفه تولید و ساخت تراشه های گرافیکی را به عهده دارند. وکارت گرافیک Gforce و کارت گرافیک ATI از محصولات این دو شرکت هستند.

حافظه کارت گرافیک:

از عناصر مهم و تاثیر گذار دیگر در کیفیت، عملکرد و قیمت کارت گرافیک ، حافظه های بکار رفته در آنها می باشند.

اکثر کارت گرافیک های جدید در ظرفیت 1 گیگابایت تا 12 گیگابایت تولید شده است.

نسل های حافظه ی به کار رفته شده در کارتهای گرافیک از SD به GDDR5X ارتقاع پیدا کرده اند.

در جدول زیر به ترتیب نسل حافظه کارت گرافیک و مشخصات آن درج شده است.

نوع حافظه کارت گرافیک نرخ حافظه (MHz) پهنای باند (GB/s)
DDR 166–1500 8–96
DDR2 2000–2500 128–230
DDR3 2500–3500 160–224
GDDR4 3000–4000 160–256
GDDR5 1000–2000 288–336.5
GDDR5X 1000–1750 160–673
GDDR6 1365–1770 336–672
HBM 250–1000 512–1024

علاوه بر حافظه های اختصاصی بکار رفته در ساختار این محصولات، کارت‌های گرافیکی می‌توانند از حافظه RAM اصلی کامپیوتر به عنوان حافظه ی به اشتراک گذاشته شده نیز استفاده کنند. یعنی از منابع موجود در حافظه اصلی سیستم.

یکی دیگر از مسایل مطرح شده در مورد کارتهای گرافیک خروجی های مختلف برای تصویر و نمایشگر می باشد که از انواع آن می توان به پورتهای HDMI ، D SUB ، DVI ، DISPLAY PORT اشاره کرد که از این میان تنها پورت D SUB آنالوگ بوده و بقیه دیجیتال می باشند.

 

شما میتوانید برای خرید کارت گرافیک به وب سایت رایان وی آی پی مراجعه کنید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
شهاب نادری

فیلم هایی با موضوع کارآفرینی

فیلم ها یکی از بهترین پلتفرم ها برای یادگیری و دریافت نکات مثبت هستند . در سینمای دنیا فیلم های زیادی در موضوعات انگیزشی و کارآفرینی ساخته شده اند که دیدن آن ها خالی از لطف نیست.

بدون شک در کنار سایر منابع ، مثل کتاب ، دوره های آموزشی ، روزنامه ، مجله و … فیلم ها میتواند یکی از منابع آموزشی رایگان باشد که علاوه بر سرگرمی میتواند سطح دانش و تفکر شما را ارتقا بخشد.

در این نوشته فیلم هایی با موضوع کارآفرینی را معرفی خواهیم کرد.

1.استیو جابز

استیو جابز از موسسان بزرگ شرکت اپل و از اسطوره های کارآفرینی و دنیای فناوری است . سرگذشت زندگی استیوجابز میتواند برای هر شخصی الهام بخش باشد.

فیلم استیو جابز در سال 2015 منتشر شد . این فیلم در ژانر بیوگرافی ، درام ساخته شده و زندگی استیو جابز را به نمایش گذاشته است.

فیلم نامه این فیلم ، از روی کتاب زندگی استیو جابز نوشته شده است و دیدن آن خالی از لطف نیست.

شبکه‌ی اجتماعی

فیلم The social network  یا شبکه اجتماعی فیلمی است که درباره پیداش فیسبوک صحبت شده است. زمانی که این فیلم منتشر شد توانست فروش زیادی داشته باشد و شاید بتوان گفت دلیل آن موضوع فیلم ، یعنی فیسبوک و پیدایش آن بود.

این فیلم به مخاطبان نشان میدهد که چگونه با انعطاف پذیری و سماجت یک استارت آپ را راه اندازی کنند و به موفقیت برسند.

3.Glengarry Glen Ross

این فیلم درباره بازار املاک در شیکاگو است و توانسته است جایزه پولیتزر را به خود اختصاص دهد.در این فیلم خشونت ها و بی رحمی های دنیای تجارت را به نمایش میگذارد و میتواند یکی از بهترین فیلم ها در زمینه کارآفرینی باشد.

4.فیلم جوی 2015

داستان این فیلم درباره یک زن خانه دار است که توانسته است به یک کارآفرین میلیونر تبدیل شود . این فیلم از نظر کارگردانی مشکلاتی دارد که گاهی ممکن است کاربران را به خود جذب نکند اما داستان این فیلم و واقعی بودن آن میتواند دلیل خوبی برای ادامه تماشای آن باشد.

5.در جستجوی خوشبختی

این فیلم زندگی واقعی کریس گاردنر را به تصویر میکشد. کریس گاردنر مخترع و کارآفرین آمریکایی است که این فیلم به داستان زندگی اون اختصاص داده شه است .

کریس گاردنر ، پسری سیاه پوست ، خرده فروش اسکنر های پزشکی است که در طول زندگی خود مشکلات زیادی دارد و با سختی های زیادی مواجه میشود.

بیشتر بخوانید : دیجیتال مارکتینگ چیست

سخن پایانی

در این نوشته به معرفی 5 فیلم در حوزه کارآفرینی اشاره کردیم ، بدون شک فیلم های دیگری در این حوزه وجود دارند که میتواند برای هر کارآفرین و کسب و کاری الهام بخش باشد.

تجربه شما چیست ؟ شما چه فیلم هایی را در این زمینه مشاهده کرده اید؟

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
شهاب نادری